SINDAL: Sindal Mølle, der i 1872 flyttede fra Fjelsted til den nuværende placering på Møllebakken i Sindal, måske snart fortid.

Der har i tiden løb været sagt og skrevet meget om møllen, og et stort antal ildsjæle har med skiftende held prøvet at redde møllen fra forfald gennem større renoveringsprojekter.

Sidst har Realdania støttet møllen med 1 million kroner, også andre fonde og sponsorer har gennem årene ydet møllen store beløb, hertil kommer mange årsværk af frivilligt arbejde.

Den sidste bestyrelse af ”Foreningen Sindal Mølle” har ved en ekstraordinær generalforsamling opløst foreningen.

Sindal Mølle er nu overgået til likvidation, som indebærer, at alle møllens faste aktiver sælges, hvorved Sindal Mølles aktiver gøres likvide.

Efter indfrielse af møllens gæld udbetales et eventuelt overskud til møllens ejere. Ved likvidationen ophører ”Foreningen Sindal Mølle” med at eksistere.

Advokat Jens Bech fra Advokaterne Amtmandstoften i Hjørring er udpeget som likvidator.

Han vil sammen med Sindal Borgerforening, Handelsstanden, Sindal Udviklingscenter og Lokalhistorisk Arkiv orientere om møllens fremtid på et møde onsdag den 20. marts klokken 19.00 i PMU’s lokaler på Ole Rømers Vej 4 i Sindal.

Alle er meget velkommen til at være med til at drøfte, hvad der kan gøres for at redde Sindal Mølle, så den fortsat kan være byens vartegn.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...