SINDAL: Emnet Nye sjældne buske og træer i Danmark er på programmet, når Haveselskabet og Sindal og Omegns Havekreds har et arrangement på Sindal Skole onsdag den 24. oktober Kl. 19.00.

Anne Marie Lund Pedersen fra Lønbæk planteskole kommer og viser nogle af de nyeste træer og buske, som hun har i planteskolen.

Der er flere sjældenheder, som kun kan købes i hendes planteskole. Inden planterne bliver sat i handel, er de prøvedyrket i planteskolen for at se, om de kan overvintre og trives i Danmark.

Anne Marie har siden 1976 drevet planteskolen med sjældne træer og buske. Sortimentet fornyes løbende i et samarbejde med plantesamlere i ind- og udland. I tilknytning til planteskolen er en stor have indrettet som inspirationshave fyldt med mange sjældenheder og utraditionelle løsninger.

De ældste træer i haven stammer fra den oprindelige have fra 1850. I haven kan mange af salgsplanterne opleves som udvokset.

Hun vil denne aften dele ud af sin store viden, gennemgå de medbragte planter, deres vækstbetingelser, beskæring og fortælle om farver og former.

Anne Marie medbringer planter, som efter foredraget kan købes til fordelagtige priser. Planter kan telefonisk forudbestilles til levering denne aften.

Betaling denne aften er kontanter og Dankort.

Arrangørerne holder også amerikansk lotteri. Der tages entre til dækning af kaffe/te og brød.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...