MOSBJERG: Forleden blev en ny og flot motorikbane indviet på legepladsen ved Vendsyssel Børnehus i Mosbjerg. Det var et længe næret ønske, der hermed gik i opfyldelse.

- Vi er et hus med stor fokus på børn og bevægelse og bruger vores skønne legeplads og den omliggende natur til at udforske udeliv og bevægelse. Med egen motorikbane har vi nu endnu bedre muligheder for at tilbyde børnene udfordrende og sjov leg med krop, bevægelse og fantasi i højsædet, fortæller Helle Mørkbak Højrup, der er daglig leder af Børnehuset.

Motorikbanen er blevet virkeliggjort gennem en stor donation fra Vendsyssel Friskole og Børnehus Støtteforening, der har til formål gennem en række årlige aktiviteter som Børnefestivalen, Rotary arrangement i Tolne skov, pølsevognen ved Dagli’ Brugsen, Open by Night, Traktortrækket og musikarrangementer at skaffe penge til bedre trivsel for børnene i skolen og børnehuset.

Foruden donationen fra Støtteforeningen bevilligede Forsikringsselskabet Vendsyssel 10.000 kroner til formålet. De to donationer har tilsammen næsten dækket udgifterne til motorikbanen.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...