Nu kan jagten på årets juletræ indledes

TOLNE: På Stenderupgaard på Stenderupvej mellem Mosbjerg og Tolne er der nu pyntet op til jul, og Gretha og Ove Hansen er fra fredag den 16. november klar til at byde besøgende velkommen til hygge med skov-selv-juletræer og besøg i julehytterne, hvor der er salg af juledekorationer samt spændende konkurrencer for børn og voksne. Alle lørdage og søndage i december måned frem til jul er der også salg af hjemmelavede æbleskiver og gløgg.

Det er en tradition, at Stenderupgaard hvert år i november og december måned holder åbent for salg af juletræer, der alle er af sorten Nordmannsgran, flotte hjemmelavede juledekorationer, kranse og pyntegrønt samt har flere børnevenlige aktiviteter.

Det er Gretha, der laver de kreative juledekorationer, og Ove hjælper de besøgende med at udvælge det helt rigtige juletræ blandt de 65.000, der er på det 35 ha store naturområde. Da området er så stort, tilbyder Ove Hansen, at familierne kan låne en ATV eller en UTV med hænger, så de kan komme rundt i området og udvælge det perfekte træ. Mangler man en juletræsfod, er det ikke noget problem, for Ove har designet og fremstillet flotte juletræsfødder i forkromet stål med tre forskellige hulstørrelser. Det er også muligt at udvælge sit juletræ allerede nu, sætte en mærkeseddel på træet og vente med at fælde det til umiddelbart før juleaften.

Efter en hyggelig familietur i det store naturområde er der gratis kaffe og småkager samt slik til børnene. Lørdage og søndage fra den 1. til og med den 23. december sælger Julia og Julle hjemmelavede æbleskiver og gløgg i den hyggelige julehytte, og til børnene er der kakaomælk.

Alle er velkommen. Der er åbent hver dag fra fredag den 16. november til og med søndag den 23. december fra klokken 10 - 16. Besøgende er også velkommen til at gå en tur i det store naturområde omkring Stenderupgaard som eksempelvis en tur rundt om søen, og i Nissegrotten er der hygge og lidt guf til børnene.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...