Knap 100 deltagere, når Hjørring Kommune mandag vil begynde at formulere en ny fritids- og folkeoplysningspolitik

HJØRRING: Næsten 100 interesserede borgere og foreningsaktive har meldt sig på banen for at debattere, hvad de sætter pris på at lave i deres fritid og for at være med til at sætte de første grundsten til en ny fritids- og folkeoplysningspolitik i kommunen.

- En god fritid betyder meget for os alle, siger Børge Bech, formand for Fritids- og Folkeoplysningsudvalget i en pressemeddelelse fra Hjørring Kommune

- Den betyder noget for os som mennesker, for vores sundhed og for vores sociale og mentale liv og derfor er det glædeligt at så mange har lyst til påvirke kommunens fremtidige retning på fritidsområdet, fortsætter formanden.

Igennem de sidste par uger er mere end 50 tilfældigt udvalgte foreningsfolk - både indenfor den organiserede fritid som spejder, fodbold og faldskærmsudspring samt aftenskoleområdet og frivillige organisationer blevet spurgt om, hvordan temperaturen er indenfor deres gren af det frivillige område.

- Det er mega fedt, at vi bliver taget med på råd, når der skal formuleres en ny fritids- og folkeoplysningspolitik, siger Peter Munk Fuglsang, formand for S68.

- En politik som forhåbentlig passer til den dagligdag som bestyrelser og foreninger befinder sig i i dag, fortsætter han.

- Vi vil gerne have input fra borgere, frivillige, idrætsaktive, pileflettere, mountainbikerne om, hvad de finder vigtigt når de skal udfylde deres fritid på fornuftig vis og hvordan vi som kommune kan være medspillere, uddyber Børge Bech.

Arrangementet på mandag på Vendsyssel Teater er et af flere arrangementer hen over vinteren, hvor kommunens borgere får mulighed for at komme med input til Fritids- og Folkeoplysningspolitikken.

Målet er, at der til sommer er lagt nye spor for fritidslivet i Hjørring Kommune i form af en samlet Fritids og Folkeoplysningspolitik, der viser, hvordan frivilligt engagement og kommunale faciliteter og rammer forhåbentlig kan gavne hinanden.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...