Efter et års pause er holdet bag de populære dilettantforestillinger i Mygdal Forsamlingshus klar til at præsentere en ny og spændende forestilling med titlen ”Panik på nettet” af Marianne Hesselholt. Det sker lørdag den 30. marts klokken 18.30, hvor der indledes med en stor buffet fra Martin Kok i Sindal. Efter spisningen er der dilettant og efterfølgende musik og dans til den lyse morgen. Billetter kan købes i Dagli’Brugsen i Bjergby eller hos Jens Bak. Der sælges max 120 billetter. Er man forhindret til forestillingen lørdag aften, er der endnu en forestilling onsdag den 3. april klokken 19.00. Her indledes der med dilettant og afsluttes med kaffe og stor kagebord. Billetter købes ved indgangen.

Årets forestilling er instrueret af skuespiller Kresten Andersen med hjælp fra Mona Fjordbak. Stykket ”Panik på nettet” er en farce, der handler om livet på Højgården, hvor den 80 årige Marie bor med sin søn Anders. Anders er ungkarl, for Marie har ikke tilladt sin søn at rende efter piger. Nu er Anders blevet 50 år og mener selv, at tiden er inde til at opleve noget nyt. Derfor skal han skaffe sig af med sin mor for en periode. Sammen med posten lykkes det ham at få smittet Marie med salmonella, så hun bliver sengeliggende for en tid. Det viser sig nu, at Anders er millionær, fordi hans mor har spinket og sparet gennem årene. Derfor bliver der snart rift om ham fra de lokale ungmøer i Mygdal. Med hjælp fra landposten får Anders investeret i en computer med adgang til nettet og den store verden. Her får kan kontakt med Catharine. Egentlig er det Katrine, Jens Hansens datter! Anders bliver computerforlovet med Catharine, og der sker en hel del, inden alt falder på plads, og måske ender godt og lykkeligt.

Marie spilles af Hanne Bendtsen. Niels Uggerhøj er sønnen Anders. Landposten med fidus til det hele spilles af Kalle Sørensen. Jens Bak er doktoren. Henriette Stenbjerg er den giftelystne Sofie. Lilliann Andersen er en ”kvik” pige med forstand på edb, og Gitte Rokholm Dahl er Anders internetkæreste Katrine.

Dorte Brath er regissør, og i sufflørkassen sidder Britta Bækholm.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...