Ann Hjarbæk afløser John Kirstein

SINDAL: I forbindelse med Ældre Sagens nyligt afholdte generalforsamling blev næstformand Ann Hjarbæk valgt til ny formand. Hun afløser John Kirstein, der har været formand i de seneste tre år. John Kirstein har valgt at overlade formandsposten til en anden, da arbejdet i Ældre Sagens Landsbestyrelse tager en del tid.

Ann Hjarbæk er 51 år, bor på Rugvænget og arbejder som social- og sundhedsassistent på Smedegården i Bindslev. Da Ann har været med i Ældre Sagens arbejde i en del år, er hun godt kendt med arbejdet som formand, og hvad der kræves af en stor organisation som Ældre Sagen, der har mange aktiviteter.

I Sindal er der 1473 medlemmer og 25 frivillige, der er med i det aktive arbejde. Ældre Sagens afdeling i Sindal har foruden de mange arrangementer som ”Kør selv ture”, ”Suppeaftener”, heldagsudflugter og foredrag også en del andre aktiviteter. De er aktive med besøgsvenner, og afdelingen har for nylig oprettet en ”Demens By” i Aktivhuset, hvor demente med deres pårørende kan mødes med en demenskonsulent fra Hjørring. Der er samarbejde med de andre afdelinger i Hjørring, Løkken og Hirtshals omkring større arrangementer og aktiviteter.

Og som noget nyt er Ældre Sagen i Sindal foregangsafdeling for besøgsvenner med besøgshunde. Afdelingen har for tiden 15 godkendte hunde til at besøge ældre og demente på kommunens plejecentre.

Ann Hjarbæk og den nye bestyrelse har lige nu travlt med at tilrettelægge det store ”Sindal spiser sammen”-arrangement i Sindal Hallen. Der serveres tunmousse og nakkefilet med krydderkartofler og salat samt kaffe og kringlekage, og der er underholdning med Henrik Klitgaard og Ældre Sagens Sangkor fra Frederikshavn. Ældre Sagen håber på stor tilslutning, og alle er velkommen til en dag med hyggeligt socialt samvær.

Den nye bestyrelse har efter generalforsamlingen konstitueret sig med Ann Hjarbæk som formand, John Kirstein, næstformand og Doris Kristensen som sekretær. Herudover er Pia Fiehn, Ole Olsen, Niels Krogsgaard og Brian Madsen bestyrelsesmedlemmer, og Ingerlise Toft Jensen og Fine Rasmussen er suppleanter.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...