Rideklubben SRV Tyrsig præsenterede sig selv for interesserede børn og deres forældre

SINDAL: Rideklubben SRV Tyrsig er en ny klub dannet af Sindal Rideklubs Venner, og for første gang holdt de i søndags "Åben Rideklub", hvor de præsenterede den nye rideklub.

Alle var inviteret til en hyggelig eftermiddag med sjov i hallerne, hvor der var leg, mini springbane, og ponyer der villigt lod sig trække rundt med de mange børn. Der var gratis kaffe og kagemand i cafeteriet kaldet "Muleposen". Foruden rideturene kunne børnene også klappe klubbens tre rolige æsler Conrad, Asger og Anton.

- Vi har æslerne, for de virker meget beroligende på børnene. I løbet af et øjeblik bliver et lidt uroligt og nervøst barn rolig og tryg i æslernes selskab, fortæller formanden for rideklubben Heidi Holm.

Foruden æslerne har rideklubben lige indkøbt 4 skoleponyer. En i kategori 1, en i kategori 2 og to i kategori 3. Med dette indkøb kan rideklubben nu tilbyde "Pony Legestue" for børn i alderen 2 - 6 år. Legestuen er for børn sammen med deres forældre. Gennem bevægelse, leg og læring på de børnevenlige ponyer bliver børnenes sanser og motorik styrket. Legestuen er hveranden søndag formiddag fra klokken 10 og i cirka 20 minutter pr. hold. Første gang er den søndag den 7. oktober.

Rideklubben tilbyder også "Gå til hest", der er almindelig rideundervisning, med start for nybegyndere mandag den 1. oktober klokken 16.30. Der er også rideundervisning for øvede juniorer og voksenhold.

De nøjagtige tider og yderligere informationer kan fås ved henvendelse til Louise Albertsen på e-mail albertsenlouise4@gmail.com.

Herudover sker der mange andre spændende ting i Rideklubben SRV Tyrsig. Lørdag den 17. november er der "Venskabsdag", hvor alle er velkommen til at benytte klubbens faciliteter. Der er mulighed for, at ens rideprogram kan blive bedømt af en ekstern dommer, og der vil også være banetræning. Der er ingen krav om medlemskab af en rideklub. Alle uanset alder er velkommen med pony eller hest.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...