SINDAL: Vendelbocentret i Sindal har mange ældre, som meget gerne vil ud og se noget andet end plejecentrets vægge. Og Vendelbocentret har mange venner, der frivilligt og ulønnet kommer og hjælper med forskellige aktiviteter til glæde for beboerne. De frivillige vil, sammen med personalet, også gerne give de ældre nogle oplevelser i naturen og tage dem med til de steder, de husker så godt fra tidligere tider. Det kræver dog, at der er en bus til rådighed. Derfor har Vendelbocentret siden 2014 samlet ind med det formål at anskaffe en minibus til udflugter og dermed give de ældre en bedre livskvalitet.

Det har været et langt sejt træk, men med hjælp fra beboerne, Beboer -pårørenderådet og Vendelbocentrets Venner lykkedes det at indsamle så mange penge gennem donationer fra private, banker, forretninger, erhvervslivet og ved arrangementer som bankospil, Musikfestivalen, Sindal Marked og Open By Night, at der for nylig kunne indkøbes en brugt Fiat Ducato kombi bus til 9 personer. Bussen er også indrettet med lift og bespændinger til 3 kørestole. Jørn Hjerrild Hansen og Sindal Autoindretning har været behjælpelig med råd og vejledning, så den bedste løsning blev valgt.

I starten af januar oprandt dagen, hvor bussen blev udsmykket med navn og logo. Det skete hos skilte- og reklamevirksomheden Krogh Andersen i Hjørring. En delegation fra Vendelbocentret med beboerne Ingrid Jørgensen og Frede Ejstrup, frivillige Hanne Jensen, Kirsten Nielsen og Jørn Hjerrild Hansen samt aktivitetsmedarbejder Isabel Borup var samlet i virksomheden. Her fortalte marketingansvarlig Tina Vedel om fremstillingen af bussens dekoration, mens skiltemaler Lars Boelt monterede bogstaver og logo.

Efterfølgende var der rundvisning i den store virksomhed og hyggeligt samvær over en kop kaffe. Beboerne og de frivillige udtrykte stor tilfredshed med den flotte udsmykning af bussen.

Selvom bussen nu er anskaffet, fortsætter indsamlingen. Der skal nemlig skaffes penge til den fremtidige drift og vedligeholdelse, og derfor vil der løbende blive samlet ind ved forskellige arrangementer.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...