SINDAL: På lørdag den 13. april sker der igen noget nyt fra det landskendte lokale Kejser Larsen Band. De udgiver en helt ny maxi single, og så er det på vinyl! Det er sjældent, at et band udkommer på en gammeldags vinylplade, men det har Kejser Larsen Band valgt at gøre, fordi, de kan og vil. De mener nemlig, at lige netop denne udgivelse fortjener en gammeldags lyd, hvor klang, tone og dynamisk omfang er meget mere levende end på den rene rå digitale musik.

Singlen har fået titlen ”Panoramaoptagelser af et levet liv”, og alene titlen fortæller, hvad pladen indeholder. På side to findes ”Bag den blå dør”. Det er god musik og med en tekst til at fundere over.

Det er Christoffer Kejser Larsen fra Sindal, der har skrevet tekst og musik. Udgivelsen er indspillet hos Varmløse Recording i Sdr. Bindslev. Herefter er albummet produceret af Lars Skjærbæk, der også har produceret for Michael Falch og Søren Huss. Det hele er mixet af Thomas Alstrup også kendt som Jonah Blacksmith. Brian Mørk Hansen, BMH Lydproduktion har stået for albummets mastering.

Alle omkostninger til udgivelsen af albummet er betalt af Kejser Larsen Band. De har således ingen kommercielle bindinger til et pladeselskab. Albummet ”Panoramaoptagelser af et levet liv” udkommer kun i 300 nummererede eksemplarer og kan erhverves ved henvendelse til Christoffer Kejser Larsen på mail: mail@christofferlarsen.dk.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...