SINDAL: Da der efterhånden ikke er flere ledige byggegrunde i Sindal, har Hjørring Kommune byggemodnet et helt nyt boligområde på Rugvænget. Et naturskønt område der ligger højt i terrænet med udsigt til Uggerby Å og de store engarealer med flere hundrede græssende får samt en flot udsigt til Sindal Bykirke og anlægget. Fra boligområdet er der stisystem til daginstitution, skole og idrætsfaciliteter.

Område skråner ned mod Uggerby Å, og udformningen af bebyggelsen tager derfor udgangspunkt i det eksisterende terræn, hvor der er en niveauforskel på 8,5 m fra områdets højeste punkt til det laveste, der møder det beskyttede naturområde ved Uggerby Å.

De maximale højder på bebyggelsen er differentieret for at give mulighed for udsigt til ådalen fra flest mulige grunde. Derfor må bebyggelse på Rugvænget 67 og 69 max. opføres i 4,5 m målt fra den højeste kote indenfor det bebyggelige areal. Bebyggelse på grundene Rugvænget 86, 88 90, 92, 94, 102, 104, 106 og 108 må max. opføres i 7,0 m målt fra den laveste beliggende kote indenfor det bebyggelige areal. Bebyggelse på de højest beliggende grunde Rugvænget 96, 98 og 100 må opføres i 8,5 m, målt fra et niveauplan fastsat af Hjørring Kommune. Disse bestemmelser skal sikre, at der fra en 1. sal er udsigt hen over nabobebyggelsen mod ådalen.

Grundene udbydes med mindstepriser, der er inklusiv moms og tilslutningsbidrag til el, vand og spildevand. Tilslutning til fjernvarme koster 37.500 kr., og afregnes direkte med Sindal Varmeforsyning.

Grundene er byggeklare senest den 1. april 2019.

Allerede nu er der solgt tre grunde. Det drejer sig om Rugvænget 94, 96 og 98.

Yderligere oplysninger fås hos Hjørring Kommune, Grundsalg på grundsalg@hjoerring.dk.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...