SINDAL: I forbindelse med Sindal Idrætsforenings nyligt afholdte generalforsamling blev der udnævnt to nye æresmedlemmer.

Det er ikke noget, der sker hvert år. Ikke siden 2016 er der udnævnt æresmedlemmer. Fra 1984 og indtil udnævnelse af de to nye, er der kun udnævnt 12 æresmedlemmer af idrætsforeningen.

Med udnævnelsen af et medlem til æresmedlem påskønner Sindal Idrætsforening medlemmets mangeårige medlemskab af foreningen og/eller medlemmets særlige indsats for foreningen enten som aktiv idrætsudøver, i træner- eller ledergerning eller som aktiv frivillig hjælper. Kendetegnende for et æresmedlem er også, at medlemmet i alle henseender og af hjerte og sind er SIF’er og altid har repræsenteret foreningen på værdig vis.

Formanden for Sindal Idrætsforening, Luise Nielsen, motiverede udnævnelsen af Elsebeth Poulsen således:

”En enig bestyrelse har indstillet Elsebeth Poulsen som æresmedlem af SIF.

Elsebeth, da jeg skulle finde tilbage i din SIF-historie, så sagde alle: Elsebeth, hun har altid været her. Altid.

Med lidt hjælp fra Erik Blok er det lykkedes at finde frem til, at Elsebeth startede som hjælpeinstruktør i gymnastik ca. i begyndelsen af 1980erne.

Senere blev du instruktør for flere hold gymnaster og var samtidig selv aktiv gymnast.

Du var selvfølgelig også med i gymnastikudvalget og afløste Bente Muhlig som formand for afdelingen på generalforsamlingen i 1997. Der blev du i 10 år, og stoppede som formand ved generalforsamlingen i 2007. I 2007 blev du udnævnt til årets SIFer.

Meeen du stoppede alligevel ikke helt i gymnastikafdelingen. Jeg kan huske, at du stadig huserede i afdelingen i 2010 og var med i gymnastikudvalget igen. I 2012 kom du med i gymnastikudvalget igen og var formand for gymnastikudvalget fra 2013 - 2015. Og selvom du er stoppet i gymnastikudvalget, er du stadig aktiv på kondi/styrke-holdet.

En gang instruktør - altid instruktør! Elsebeth er også stadig aktiv instruktør nu for SIFs Venner´s hold for 60+ motionisterne.

Og Elsebeth er også aktiv som hjælper ved F24 tanken. Hun holder styr på alle hjælperne sammen med Grete Vestergaard.

Rigtige SIF´ere sørger altid for at få familien med, når der skal knokles, så fire gange årligt uddeler Elsebeth vores klubblad Klub Nyt sammen med sin mand Henning.

Kære Elsebeth, Tillykke med din nye titel som æresmedlem i SIF.”

Formanden for Fodboldafdelingen Erik Rømer motiverede udnævnelsen af Niels Christian Jensen (Chris) således:

”En enig bestyrelse har indstillet Chris som æresmedlem af SIF.

I SIF har vi haft stor glæde af Chris, siden han var dreng.

Det startede med, han var med far Johannes, når han spillede old boys kamp, da sad Chris den bette knægt på sidelinjen og så på, det skal jeg også far, når jeg bliver større Og det har han gjort, altid har han spillet fodbold i SIF, han har ikke haft svingture til andre klubber. Han har spillet over 400 førsteholdskampe, og det er næstflest eller også er det fleste? Chris er stadig aktiv som spillende holdleder for Veteran oldboys

Han var træner i ungdomsafdelingen, og det var her, hans egen søn Jacob skulle lære spillets facetter, men det var ikke rigtig Jacob. Chris har trænet flere forskellige hold, men det var tit i mangel på en træner eller holdleder i en nødsituation. Han har også været dommer i mange kampe

Han har siddet i fodboldudvalget og var fodboldformand i nogle år. Her har han virkelig markeret sig og sat dagsorden.

Chris har arrangeret rigtig mange fodboldture til cups, landskampe, stævner og vi oldboys til London m.m. Afslutningsfester, kanoture, cykelture og meget mere. Han blev Årets SIFer i 2006.

Hvis så man siger statistik. Det er helt fantastisk, hvad du har holdt styr på af foreningens historie, hvem der var med, hvem der gjorde hvad, hvem der var træner, antal spillede førsteholds kampe osv.

Chris du er altid klar til at give en hjælpende hånd, når SIF har brug for det. Du var med, da klubben var vært for Dana Cup, til julefrokoster i hallen, pasning af hallens cafeteria, og flere forskellige vagter til Sindal Marked.

Kære Chris, Hermed tillykke med din nye titel som æresmedlem i SIF. ”

Herefter fik Elsebeth Poulsen og Niels Christian Jensen overrakt diplomer som bevis på udnævnelsen til æresmedlemmer af Sindal Idrætsforening.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...