Tolne Brinkhus Grand Prix afvikles midt i september for løbende, gående og cyklister

TOLNE: - Det er et utrolig flot område at køre i, med udfordringer, skarpe sving og bakker, fortalte Bjarne Kirkegaard der sammen med sin kone Lone, havde kørt en prøvetur på MTB i Depotområde Brinkhus i Tolne.

Det er det tidligere militære depotområde Brinkhus, der tilhører Forsyningen i Frederikshavn kommune, der lægger asfalt, bakker og natur til Tolne Brinkhus Grand Prix 2019, som Rico Eiersted har arrangeret.

Rico Eiersted har gennem årene arrangeret mange forskellige løb, her kan nævnes Skyggebørnsløbet, Nordic MTB Race, Norskov Marathon, men han er nok mest kendt for Coast2Coast. Nu vil han så udfordre deltagerne i det bakkede terræn på Brinkhus Depot i Tolne.

Der er allerede mange tilmeldte til Tolne Brinkhus Grand Prix, der finder sted fra d 12.- 15. september. Det var nogle af dem, der var indbudt til en fortræning og gennemkørsel af den 7 km lange rute i skoven, hvor hele strækningen er på asfalt. Men Rico lover, at selv om det ikke er skovbund og singletrack, skal deltagerne nok få pulsen op på de små stejle stigninger eller de lange seje bakker rundt i skoven.

Torsdag 12. september er det MTB’erne der skal i aktion, lørdag den 14. er det for løbere OG walk’ere og sluttelig søndag 15. september er det landevejscyklerne som bliver sluppet fri, fortæller Rico Eiersted, der tilføjer, at der indtil videre ikke er et loft på antal deltagere, men der laves en vurdering med cykel-folket om, hvor mange der vil kunne være plads til. Start & mål er Brinkhus depot område, Frederikshavnsvej 680, 9870 Sindal, og der bliver medaljer til alle gennemførte løbere og Walk’ere. Dog er medaljen tilkøb for de tohjulede.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...