SINDAL: Foreningen Solgården, der har lokaler i Aktivhuset på Markedsgade i Sindal, begyndte det nye år i lørdags med en festlig Nytårskur for foreningens medlemmer. Af foreningens 136 medlemmer deltog de 70 i Nytårskuren, og det er rekord for dette traditionsrige arrangement, der i sin tid startede på Solgården i Norgesgade.

Foreningens formand Ragna Eriksen bød gæsterne velkommen, og i sin velkomsttale så hun tilbage på året der gik og takkede foreningens medlemmer og alle de frivillige for deres store opbakning og hjælpsomhed til foreningens arrangementer. Herefter gennemgik Ragna Eriksen foreningens alsidige program for de næste måneder.

Der blev ønsket Godt Nytår med champagne, inden der blev serveret smørrebrød og senere kaffe, kransekage og småkager. I de næste par timer var der hyggeligt samvær, hvor der blev sunget og snakket.

På tirsdag den 15. januar klokken 13 er der ”Kør selv tur” til Nilles Busser i Dybvad, her vil personalet fortælle om de mange nyheder, der er i det nye rejseprogram. Søndag den 27. januar klokken 13.30 er der Søndags Café, hvor Louise Willemoes Poulsen fortæller, og i ord og billeder, om hendes mange besøg i Litauen.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...