BJERG Arkitektur har som totalrådgiver været med fra start til slut i forbindelse med ombygning, renovering og tilbygning af Bindslev Skole og Børnehus. Indvielse fandt sted under stor festivitas 2. november

BINDSLEV: Fremmødet var stort og både forældre, børn, borgmester og borgere var mødt op til den officielle indvielse af Bindslev Skole og Børnehus der huser nybygget vuggestue, børnehave og en renovering af skolen, som nu efterkommer børn og læreres behov i henhold til den nye skolestruktur.

Der var rød løber ved skolens indgang og samling i skolens store sal inkluderede, klaverspil, sang og konfetti foruden tale fra borgmester Arne Boelt (S).

I fællesskab med børnene, der hjalp til med at holde det røde bånd udstrakt foran forsamlingen, førte borgmesteren saksen og kunne erklære Bindslev skole og Børnehus officielt indviet. Efterfølgende viste borgmesteren sin flotte borgmesterkæde frem for de interesserede børn.

Børnehuset har været i brug i længere tid og renovering og ombygningen af skolen har foregået mens skolen har været i drift.

Skoleleder, Louise Høholt og faglig leder Bente Thirup udtrykte efter dagens festligheder var omme, stor tilfredshed med færdige resultat af Skolen og Børnehuset:

- BJERG Arkitektur har lige fra de indledende faser haft os med på råd for netop at opfylde de behov, der er forbundet med den daglige gang for skolens og børnehusets børn og voksne. Det har været en proces hvor BJERG Arkitektur som totalrådgiver har lyttet til vores ønsker.

Mark Krebs, Partner og arkitekt BJERG arkitektur, udtaler:

- Vi ønsker børn og voksne stort tillykke med de nye rammer og takker for en festlig dag samt det gode samarbejde med skolens brugere og Hjørring Kommune.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...