Ny etape af separatkloakering er begyndt

SINDAL: Det store projekt med etablering af separatkloakering i Sindal har ligget stille i vintermånederne, men nu er det forår, og Sindal Varmeforsyning, Sindal Vandværk og Hjørring Vandselskab er sammen med entreprenørfirmaet Sejlstrup klar til at fortsætte arbejdet, der påbegyndes mandag den 29. april og afsluttes med udgangen af oktober måned.

Separatkloakeringen omfatter Toftegade, Færøvej, Sverrigsgade, Nygade, Norgesgade og Jyllandsgade. Arbejdet starter i Toftegade med opstart fra Vestergade og fortsætter mod Nord.

Det betyder, at efterhånden som arbejdet skrider frem, vil gaderne blive afspærret. Der afspærres kun i strengt nødvendigt omfang, og der vil blive taget vidtgående hensyn til beboerne i de berørte områder. Under hele arbejdsperioden, hvor der udskiftes kloak-, fjernvarme- og vandrør, vil der være fri passage for redningskøretøjer og ambulancer.

Sindal Varmeforsyning, Sindal Vandværk, Hjørring Vandselskab og entreprenørfirmaet vil gøre alt for, at arbejdet kommer til at genere mindst muligt.

Entreprenørfirmaet vil i forbindelse med vejarbejdet tydeligt afmærke alternative ruter med de kendte sort/gule skilte.

Spørgsmål vedrørende arbejdet i øvrigt kan rettes til driftsassistent Birger Nielsen på telefon 20 27 64 60.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...