Et væld af aktiviteter i gaden fristede både store og små gæster i Sindal

SINDAL: De forretningsdrivende i Sindal havde det store smil fremme i fredags, da der var Open By Night. Alle kunne melde om en forrygende dag med god omsætning hele dagen samt om aftenen, hvor der var åbent i alle forretninger lige til klokken 21.

Da Nørregade var lukket for kørende trafik fra klokken 18, var der god plads til de mange aktiviteter i gaden og på Nørre Torv. SuperBrugsen indledte aftenen med udendørs servering og bød på gratis hjemmelavet lasagne som tak for loyal støtte i forbindelse vejarbejdet, hvor fremkommeligheden er besværliggjort. Det femmands store band Firebirds spillede hyggemusik til spisningen, og senere spillede de op til dans, hvis der var nogen, der havde lyst til en svingom. På Nørretorv var der konkurrence om, hvem der kunne sidde længst tid på rodeotyren og dermed blive Rodeokonge af Sindal. Byens pengeinstitutter bød på pandekager, softice, kaffe og kage, og der var gratis hoppeborg og popcorn til alle børn. 4H var også repræsenteret på Nørretorv med dyr og en snak om foreningen.

I Nørregade var der i løbet af aftenen både Hit Fit Dance og Motion samt Sindal/Frederikshavn Linedansere, som gav opvisninger.

For at sikre en roligt aften, havde Sindal Brandvæsen sørget for ”terrorsikring” med brandbiler, der blokerede Nørregade for udefra kommende ”terrorister”!

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...