SE BILLEDERNE - Deltagerne trampede og svedte 13.000 kroner ind på en time

MOSBJERG: I fredags var der Open By Night i Mosbjerg. Ja, det kalder de det i byen, men det er nu nærmere en kæmpe landsbyfest, hvor hele lokalsamfundet bakker op om arrangementet. Og opbakningen er fantastisk, der deltog omkring 500 i festen i en landsby, hvor der er 242 indbyggere!

Open By Night er arrangeret af Borgerforeningen, Idrætsforeningen og Dagli’Brugsen samt Støtteforeningen for Vendsyssel Friskole. Festlighederne begyndte med cykelsponsorløb til fordel for Vendsyssel Friskole. 27 af skolens børn fra 0. - 9. klasse cyklede så sveden sprang. Anstrengelserne blev rigeligt belønnet med knap 13.000 kroner kørt ind på en time.

Efter cykelløbet var der inviteret til helstegt pattegris med tilbehør, og det var ganske populært. Serveringen begyndte klokken 18, og der var konstant kø lige indtil Elling Slagteren meldte alt udsolgt..

I det store telt på Brugsens parkeringsplads var der amerikansk lotteri med fine gevinster, kaffe, softice og musik med Anders Holm lige indtil klokken 23, og selvfølgelig havde Brugsen også åbent til klokken 23 med mange gode tilbud. På pladsen var der en kæmpe hoppeborg, Brugsen solgte grillede pølser, og skolens Støtteforening solgte billetter til Julefrokosten i Stakladen i Tolne Skov. Det er første gang, at Støtteforeningen vover forsøget med at holde en julefrokost ude i skoven i november måned.

Sidst på aftenen overraskede uddeler Karen Pedersen alle, da hun uddelte et check på 10.425,00 kroner til Tolne-Mosbjerg Idrætsforening og KFUM spejderne. Pengene kommer fra Dagli’Brugsens overskud og OK sponsorstøtte.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...