SINDAL: Overskud fra julekalendersalg går til unge idrætsudøvere. Sindal Idrætsforenings Venner har op til julen 2018 solgt julekalendere i Sindal.

Regnskabet er endnu ikke endeligt afsluttet, men der ventes et godt overskud til støtte for idrætsarbejdet. Nu er der skabt et økonomisk grundlag for at støtte dette arbejde også i 2019, som i øvrigt er 50 års jubilæums år for SIFs Venner.

Foreningen retter en tak for den store opbakning til julekalendersalget blandt borgerne i Sindal. Forretninger og erhverv i Sindal støttede også julekalenderen med sponsorering af annoncer på kalenderens bagside og med flotte gevinster til de heldige vindere. SIF´s Venner er meget taknemmelige for denne støtte. Mange frivillige har brugt tid på at sælge julekalenderen, også tak for jeres indsats.

Da der er en del uafhentede gevinster opfordrer foreningen til, at gevinsterne hentes snarest. Gevinsterne kan dog hentes helt frem til 15. februar 2019 hos foreningens formand, Erik Blok, Østerlund 30, Sindal mod forevisning af kalenderen.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...