Arrangørerne bag den tredje Præstegårdsfestival kunne endnu engang glæde sig over stor tilslutning. Selvom vejret var ret så omskifteligt med sol afløst af kraftige regnbyger, så kom der lørdagen igennem mange til Den Gamle Præstegård i Ugilt, hvor der var Musik og Marked.

Festivalen bød på et overflødigshorn af aktiviteter for børn og voksne. Emma var der med sin pony Lukas og tilbød rideture til børnene. Norske Silje lavede kunstneriske ansigtsdekorationer. Kjellsen Bandet med Janne Kjellsen og Per Olav Andersen fornøjede publikum med skønne jazztoner, og bandet Hengsrø Smie fra Vestfold i Norge spillede rock klassikere tilsat egne fortolkninger.

Damer fra Norge lavede norsk "færgemad" Sveler, som er store bløde norske pandekager, og norske vafler, så der var også noget til de sultne. Lørslev Café bød på den specielle "Lørslev Kage" kreeret Liv Martine, der er kendt fra Den Store Bagedyst. Da ingen skulle tørste under festivalen, havde brygmester Kjell Røberg-Larsen lavet en speciel "Festival Øl", der er en lys pilsner med et islæt af lokal honning.

Rundt i den store have var der også boder med glaskunst og hjemmestrikkede ting.

Præstegårdsfestivalen er arrangeret af Dansk Norsk Forening i Vendsyssel og Den Gamle Præstegård med økonomisk støtte fra Hjørring Kommune.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...