SINDAL: Fru Jensens Blomster klinger nok bekendt hos mange. Det er Gitte Jensen, der står bag navnet. Hun har haft blomsterforretning i flere år på Måstrupvej i Mosbjerg. Da hendes mand døde for et år siden afhændede Gitte Jensen blomsterforretningen og flyttede bolig.

Nu er Gitte Jensen tilbage i blomsterfaget. Den 1. maj begyndte hun som blomsterdekoratør hos Rath med Blomster på Nørregade i Sindal. Hun afløser Sediqeh Afshar, der efter 19 år i blomsterforretningen har valgt at søge nye udfordringer.

Gitte Jensen har tidligere arbejdet ved Hjørring Kommunes gartnerafdeling og som gravermedhjælper på Mosbjerg Kirkegård, samt som selvstændig med Fru Jensens Blomster i knap 7 år. Tilsammen har Gitte Jensen 25 års erfaring med blomsterdekorationer.

- Jeg glæder mig over, at Gitte har valgt at arbejde her hos mig. Sammen med Louise er vi tre erfarne blomsterdekoratører, der er klar til at servicere vores mange kunder med blomster, hvor kvalitet og kundepleje prioriteres højt, fortæller indehaver af Rath med Blomster, Maiken Rath.

Lige nu er der ekstra travlt, for på søndag er det Mors Dag. Der er flere, der allerede nu bestiller blomster til afhentning, men mange, særligt mænd, venter til på søndag med at købe buketten. Derfor har Rath med Blomster åbent allerede fra klokken 07.00. Så kan man også lige nå en smut omkring bageren og komme hjem med både et flot buket blomster og friskbagt brød.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...