1. marts 2019 skal bygningen være klar til danselystne gæster

TOLNE: Renoveringen af Stakladen ved Tolne Skovpavillon er nu så langt fremme, at der forleden blev holdt rejsegilde. Bestyrelsen for Tolne Skovpavillon havde inviteret de mange sponsorer, der har gjort renoveringen mulig og selvfølgelig også bygningshåndværkere fra de involverede firmaer.

Efter en rundvisning på byggepladsen hvor gæsterne så, hvor langt byggeriet er nået, var der inviteret til hyggeligt samvær i Skovpavillonen. Her serverede bestyrelsen røde pølser og en øl sådan som traditionen foreskriver til et rejsegilde.

Formanden Asbjørn Nielsen bød velkommen og herefter talte bygningskonstruktør Sigmundur Hyllestad fra arkitektfirmaet Erik Arkitekterne i Aarhus om den spændende transformation fra Glassal til Staklade.

Når renoveringen er færdig omkring den 1. marts, vil en ny og spændende 200 kvadratmeter stor bygning være klar til at modtage danselystne gæster, som dengang Stakladen blev opført i 30’erne. Som noget nyt opføres der en sidebygning med anretterkøkken og 3 toiletter samt handicaptoilet.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...