lndsamlingsleder Inger-Lis Jensen fra Røde Kors i Sindal efterlyser indsamlere i Sindal by

SINDAL: Søndag den 6. oktober samler Røde Kors over hele Danmark ind til mennesker i nød i verdens brændpunkter. Det gør Røde Kors i Sindal selvfølgelig også, men de mangler indsamlere til de 23 ruter, der er i Sindal by.

- Jeg håber, at der vil melde sig rigtig mange indsamlere, så vi i Røde Kors i Sindal også kan være med at hjælpe de mange familier, der uforskyldt er kommet i nød på grund af krigens rædsler rundt omkring i verden, fortæller indsamlingsleder Inger-Lis Jensen fra Røde Kors i Sindal.

I Syrien har tusindvis af familier lige nu brug for hjælp i de belejrede byer tæt på frontlinjerne, og i nærområderne er flygtningepresset større end nogensinde. I Sydsudan sulter børn. I Al hol lejren i Syrien sidder børn forladte og alene.

- Foruden udlandet så har mange mennesker i Danmark også hårdt brug for hjælp. Det kan være den voldsramte kvinde, der har behov for et nyt liv uden vold, eller hjælp til ældre mennesker, der er ensomme eller støtte til socialt udsatte familier. Ja, der er nok at give hjælp til, så jeg håber, at vi i Sindal kan bidrage med omkring 20.000 kroner til det store hjælpearbejde, men det forudsætter, at vi har indsamlere på hver eneste rute i Sindal, siger Inger-Lis Jensen.

Interesserede kan melde sig i Røde Kors butikken eller ringe til Inger-Lis jensen på telefon 40 37 78 79.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...