I lørdags havde den forholdsvis nye Rideklub SRV Tyrsig inviteret til ”Ryste-Sammen-Dag” med det formål, at de mange nye medlemmer kunne mødes med de ældre medlemmer og lære hinanden bedre at kende.

Rideklubben har fra starten for et års tid siden haft en konstant stigende medlemsfremgang. Lige nu er der mere end 60 børn, der rider og får undervisning. I alt er der over 100 medlemmer i Rideklubben SRV Tyrsig. Som noget nyt begynder der et ”Tantehold” på tirsdag klokken 19. Det består af mødre til de ridende børn, der synes, at mor også skal prøve den ældre sport, og det er rideklubben helt med på. ”Tanteholdet” er dog ikke kun for mødre til børnene i klubben, også andre mødre med lyst til at prøve ridesporten er velkommen.

Ryste Sammen Dagen var for hele familien, og der var sjov i hallerne med leg, mini springbane, og ponyer der villigt lod sig trække rundt med de mange børn. Der var kaffe og hjemmebag i cafeteriet kaldet ”Muleposen”. Foruden rideturene kunne børnene også klappe klubbens tre rolige æsler Conrad, Asger og Anton.

- Vi har æslerne, for de virker meget beroligende på børnene. I løbet af et øjeblik bliver et lidt uroligt og nervøst barn rolig og tryg i æslernes selskab, fortæller Heidi Holm.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...