SINDAL: I søndags havde Sindal Baptistkirke inviteret til en gratis koncert med trubaduren Michael Slot Pihl, der til daglig er skoledistriktsleder for Tårs og Vrå Skoledistrikter, men i sin fritid skriver sange og musik, som han rejser rundt og optræder med.

Omkring 30 havde fundet vej til Baptistkirke, hvor Hanne Weber-Hansen bød velkommen til publikum og i særdeleshed til Michael Slot Pihl.

Som oplæg til koncerten blev ”Gå gennem byens lange lige gader” af Holger Lissner sunget som fællessang. Michael Slot Pihl fortalte lidt om sig selv. Blandt andet at han havde været lærer både i Astrup og Hørmested, inden han blev skoledistriktsleder. Koncerten, der varede en god times tid, var en blanding af sang, musik og anekdoter fra livet, som det har udfoldet sig for ham. Han fortalte om sange, han havde fundet inspiration til gennem ferieture til Bornholm og gennem biblen om tilgivelsen.

Michael Slot Pihl er rigtig god til at fange hverdagens små nuancer og give dem liv i hans sange. Det var en eftermiddag med hygge, eftertænksomhed, musikalitet og varme.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...