LENDUM: Efter en flot indvielse af Soltorvet sidst i november, hvor den lokale julemand fik tændt julebelysningen, kom næste julemand i form af Santa Julle og nissemor Ruth til byen.

Der var julegudstjeneste med Lise Munk, som med hjælp fra konfirmanderne holdt en hyggelig adventsgudstjeneste. Herefter tog man op i Lendum Kultur & Borgerhus og dansede om juletræet sammen med Santa Julle og Ruth. Der blev leget og hygget og lavet ballondyr. Klokken sytten var der flæskesteg med tilbehør og til dessert ris a lá mande med mandelgaver. Godteposerne fandt deres nye ejermand og snart faldt der ro over de små poder.

Lendum får ikke lov at ligge i dvale, så allerede weekenden efter var der julefrokost for 170 personer i Kulturhuset. En vellykket aften i højt humør, hvor Carsten Møller sørgede for den musikalske underholdning og Solvejs lækre mad blev spist med velbehag.

Julebankospillet gav også fuldt hus og de mange bankomaner fik gratis kaffe og æbleskiver i pausen. Dette var så sidste arrangement fra borgerforeningen i år og alle ønskes en glædelig jul samt et godt nytår. Bestyrelsen håber at se rigtig mange til generalforsamlingen den 28. januar i Kulturhuset.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...