LENDUM: Bestyrelsen for Lendum Brugsforening indkalder til en ekstraordinær generalforsamling med den indstilling, at Dagli’Brugsen skal lukke.

Økonomien har længe skrantet og bestyrelsen indkalder derfor til det vigtige møde den 12. november i Lendum Borger- og kulturhus.

For halvanden år siden blev medlemmer og borgere i byen indkaldt til et lignende borgermøde, hvor der blev givet håndslag på at lægge ekstra handel i den lokale dagligvareforretning. Det hjalp i store dele af resten af 2017 med fremgang pr uge med mellem 1 og 11 procent, men ikke slet ikke i nærheden af de 20 procent, som bestyrelsen satte som mål. Derfor endte også 2017 med et underskud.

I forhold til omsætningen sidste år har der igen været tilbagegang, fordi folk i Lendum ikke er stoppet med at købe stort ind andre steder end i deres lokale by.

- Vi er på kanten til lukning. Hvis lokalbefolkningen ikke fatter, at der skal være overskud for at drive Dagli’Brugsen videre, så må vi indstille til lukning, siger bestyrelsesformand, Morten Klyvø.

Lukningen skal vedtages på to ekstraordinære generalforsamlinger, og det andet møde er fastsat til den 26. november.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...