SINDAL: Sindal Idrætsforenings fodboldafdeling har med U15 drengene sammen med deres trænere og ledere været til international fodboldcup i Barcelona i Spanien. Det har længe været et stort ønske fra drengene at få lov til at deltage i denne internationale turnering med 11 deltagende nationer og 97 hold. Drengene og deres forældre har selv tjent pengene til turen. Forældrene har været hjælpere til den store julefrokost på Vendelbohus sidste år, og drengene har gjort toiletterne rene på Ørnedalsbanen. Der var 15 drenge og 3 ledere med på turen, hvorfra de har sendt denne rejsebeskrivelse med deres oplevelser til Sindal Avis som bringes i uddrag:

”Førstedagen blev en køredag fra Danmark og ned mod Barcelona. Undervejs var der pauser til spisning og toiletbesøg. Dag 2 ankom vi til hotel Alhambra midt på eftermiddagen. Det viste sig at være et rigtigt ”fedt” hotel med gode sovepladser, altan og badekar, som blev flittigt brugt hver dag.

Mandag var første kampdag, og vi spillede en kamp uafgjort og vandt en kamp med 5 - 1. Om aftenen var der officiel åbningsceremoni. Et flot show med fakkeltænding og nationalsange.

Der blev spillet fodbold mod danske Næstved og Esbjerg om tirsdagen. Det blev til en sejr over Næstved på 3 - 0. Esbjerg var på forhånd en mere skræmmende modstander, da de hjemme i Danmarks spiller i liga 2, hvor vi spiller i liga 4. Vi tabte da også kampen med 4 - 1. Der blev også tid til at bade i det dejlige Middelhav for alles vedkommende. Aftensmad på hotellet.

Onsdag var udflugtsdag, hvor Camp Nou selvfølgelig var et mål for os. Det blev også en stor oplevelse for os. Vi fik set udeholdenes omklædningsrum. Hjemmeholdets udskiftningsbænk. På Camp Nou er der også et Barcelona museum med pokaler udstillet. Der var også en butik med souvenirs med ”alt for dyrt tøj”. Tribunerne med plads til 99.000 tilskuere var imponerende. Efter vi var returneret til hotellet igen, var der badetime på stranden.

Torsdag var der to kampe, en tabt og en vundet med 3 - 1. Fredag var hjemrejsedag, hvor der blev ryddet op på værelserne, spist morgenmad og sidst på formiddagen forlod vi vores hotel og kørte nordpå mod Danmark. På grund af demonstrationer i Barcelona flød trafikken ikke helt glat, men ud af byen gik det nogenlunde, hvorimod der var lange køer mod Barcelona, ja op mod 20 km kø. Med forskellige spisepauser og pauser til toiletbesøg kørte vi hjemad. Der blev set film, snakket og hygget i bussen, inden lyset blev dæmpet, og vi kunne få lidt søvn.

Lørdag ankom vi til Danmark igen, og det første hold blev sat af i Løsning. Næste hold stod af i Århus, og derefter var der god plads i bussen til os fra Sindal. Vore forældre tog imod os i Sindal, og det var rigtigt godt at være hjemme i eget logi efter nogle dage i udlandet.

Der er en stor tak til Peter, Morten og Steffen for en rigtig god tur. Tak til Steffen, vi vil komme til at savne dig som vores træner, og tak for alt det du har lært os i sæsonen. Fra U15 drengene”.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...