SINDAL: SBK bevarede andenplads i 2. division efter at holdet på udebane har spillet mod rækkens nummer tre Spjald

Resultatet efter en spændende kamp blev uafgjort 4-4, hvorved stillingen i toppen er uændret.

Michael Fischer (15,52) havde ikke marginalerne med sig, hvorved usikkerheden sneg sig med ind i spillet. Selv om han forsøgte efter bedste evne, lykkedes det på intet tidspunkt at få gang i det polerede spil. Efter en indsats noget under middel måtte han derfor indkassere et meget stort nederlag.

Jens Kallehauge (28,57) leverede en flot indsats. Alligevel blev han presset til det yderste. Undervejs blev der givet og taget, men ingen af aktørerne formåede at bringe sig afgørende foran. Dette parløb holdt sig således helt til målstregen. På selve mållinjen skød han resolut den spinkle brystkasse frem, og således kunne han først sprænge snoren og dermed hive en meget smal sejr i land.

Joakim Nielsen (37,50) tog part i et særdeles velspillet opgør. Kamphanerne så indledningsvis hinanden an, hvorfor der langt hen i gamet blev budt på close race. En serie på 164 gjorde dog forskellen. Herfra overtog han styringen, og således kunne han efter en rigtig god indsats trille en flot sejr i hus.

Jesper Holmberg (9,07) kunne ikke ramme ladeporten på en meters afstand. Modstanderen tonsede der ud af, og hurtigt var der skabt mærkbar afstand. Sigtekornet forblev defekt, så alle positive tiltag løb lige så stille ud i sandet. Han måtte derfor efter en meget ringe indsats tage til takke med en ordentlig øretæve.

Serieresultat

Serie 3 hold 1 har på udebane spillet mod Brønderslev 1. Resultatet blev et klart nederlag på 0-8.

Ella Stønbach (1,64) havde ikke den sædvanlige snert i køen. Modstanderen havde temmelig travlt, hvorfor det hurtigt blev meget op ad bakke. Alle initiativer mislykkedes, og således måtte hun, efter en indsats noget under middel, indkassere et meget stort nederlag.

Karsten Brath (4,07) fandt aldrig frem til den velkendte rytme i spillet. Modstanderen kløede på, og ret hurtigt var der etableret stor afstand. Et opskruet tempo var nu nødvendig. I takt hermed steg fejlprocenten desværre. Der blev arbejdet godt for sagen, men det blev dog ikke til andet end kosmetik. Altså et klart nederlag efter en indsats under daglig standard.

Frank Pedersen (4,58) ydede en god indsats. På trods af dette blev opgøret særdeles spændende. Kamphanerne fulgtes ad langt hen af vejen. Da afgørelsen skulle falde tabte han desværre et lille skridt. Dette betød at facit blev et beskedent nederlag.

Egon Jørgensen (3,78) var ikke helt skarp i replikken. Alligevel formåede han at tilføre partiet en vis spænding. Det lykkedes nemlig at hænge på helt hen i slutfasen. Her svigtede koncentrationen et kort øjeblik. Det var desværre nok til at han måtte indkassere et smalt nederlag.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...