Det første store arrangement er på fredag til Black Friday - søndag 15. december ankommer julemanden til byen

SINDAL: Nu er Sindal julepyntet med flotte grantræer, og de kendte julestjerner er tændt. Forretningernes udstillingsvinduer er udsmykket til julesalget, og byen er i det hele taget klar til den store julehandel med mange gode tilbud og hygge i butikkerne.

Det første store arrangement er på fredag til Black Friday, hvor der er tilbud, der er værd at køre langt efter, og forretningerne har åbent lige til klokken 21. Fra mandag den 2. december skydes Handelsstandens store julelotteri i gang. Der kan købes lodder i byens butikker, og gevinsterne kan både ses og afhentes hos Jane Sko.

Søndag den 15. december sættes alle sejl til med åbne butikker fra 10 - 15. Julemanden kommer til Sindal og deler slikposer ud til børnene, og Nisseorkestret spiller rundt i byen fra klokken 12.30 - 14.00

- Vi har gjort meget for, at det bliver rigtigt hyggeligt at julehandle i Sindal. Med de mange gode tilbud i de velassorterede butikker i den pyntede juleby, er det både nemt og behageligt at handle hjemme i Sindal, lyder det fra Handelsstanden.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...