Voksende tilslutning gør, at man træner i lendum

SINDAL: Floorball er Danmarks hurtigste voksende idrætsgren, og det mærker Sindal Idrætsforening (SIF) tydeligt. Siden Sindal Dragons blev en del af SIF, er medlemstilgangen til floorball vokset så meget, at der ikke længere er plads til de mange hold i Sindal Hallerne. Derfor er Floorball-motionisternes træning flyttet til Lendum Hallen.

Sindal Dragons har indgået et samarbejde med Lendum Ungdoms Gymnastik og Idrætsforening (LUGI) om motionsfloorball i Lendum. Idrætsforeningen i Lendum har været behjælpelig med indkøb af det nødvendige udstyr, så der kan trænes i Lendum Hallen. Der er indkøbt en fuld bane, der kan deles til to halve, så der kan spilles på flere niveauer samtidigt. Indkøbet omfatter også komplet udstyr til 20 børn og 20 voksne, alt sammen betalt af LUGI, der så til gengæld får erfarne spillerne til Lendum, der kan træne de nye spillere. LUGI håber med tiden at kunne oprette en selvstændig floorballafdeling.

Forleden tirsdag aften var der sæsonstart i Lendum, hvor floorballspillere fra Sindal viste LUGI’s medlemmer, hvad spillet går ud på. Herefter var der hygge i hallen med kaffe og kage, og interesserede kunne få yderligere oplysninger om den nye sportsgren i Lendum.

Floorball er en holdsport i hockeyfamilien med 5 markspillere og en målmand på hvert hold. Der spilles med stave og plastikbold med huller på en indendørs bane på 17 x 40 meter med 50 cm høje bander. Kampene spilles i tre perioder af 20 minutter.

Der trænes i Lendum Hallen tirsdage fra klokken 19.30 - 21.00 og torsdage fra klokken 18.30 - 20.00. Alle er velkommen til et spil, der giver sved på panden.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...