SINDAL/FAKSE: Sindal Håndbold var i weekenden til Faxe Cup, og fredag kl. 13.00 kørte 10 hold afsted med retning mod Sjælland.

Tidligt Lørdag morgen startede kampene, og det så rigtigt godt ud, mange flotte sejre til Sindals hold. Så da vi gjorde status lørdag aften kunne vi se at der var gode muligheder for at få en pokal eller 2 med hjem, alle hold havde klaret sig rigtigt flot.

Søndag gik kampene over alt forventning. U 10 piger tabte deres kvart finale knebent, U 10 drenge 2 tabte kvartfinalen, u 10 drenge 1 vandt A finalen, u 12 drenge 1 vandt A finalen, u 12 drenge tabte B finalen, u 12 piger vandt A finalen, u 14 piger vandt A finalen, u 14 drenge vandt A finalen, og u 16 drenge tabte B finalen. Så 5 flotte pokaler stod til parade i bussen på vej hjem, fantastisk flot.

En rigtig godt weekend hvor det ikke kun var håndbold det drejede sig om, men også en weekend hvor det sociale er i højsædet, så selv om vi først landede i Sindal kl 01.00 natten til mandag, har det været en rigtig god oplevelse for både spillere og ledere.

Som afslutning på håndboldsæsonen holder afdelingen afslutningsfest for alle børne/ungehold fredag den 12. april, her vil vi kåre årets spiller og årets kammerat, det er en aften vi glæder os rigtig meget til, her er der meldt 180 børn med forældre til fællesspisning og hygge.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...