SINDAL: Danmark Spiser Sammen er en landsdækkende kampagne, som ”Folkebevægelsen mod Ensomhed” er initiativtager til. Mere end 80 organisationer, skoler, kommuner og virksomheder er med i bevægelsen, der hvert år i uge 17 sætter fokus på ensomhed og inviterer hele Danmark til at spise sammen og dermed øge det sociale fællesskab og skabe nye venskaber.

I Sindal inviterede Ældre Sagen til Spis Sammen i Sindal Hallerne i lørdags. Her deltog 118 i det store arrangement. Det er 4. gang, at Ældre Sagen arrangerer Spis Sammen. Første gang var det på Vestergården i Lendum med 50 deltagere. For at skaffe mere plads blev Spis Sammen det andet år flyttet til Aktivhuset i Sindal. Da der stadig var behov for mere plads besluttede bestyrelsen at henlægge fremtidige Spis Sammen arrangementer til Sindal Hallerne.

Det omfattende program begyndte klokken 12 med velkomst af formanden for Ældre Sagen Ann Hjarbæk, der også bød formanden for Ældrerådet i Hjørring Kommune Lene Smidstrup velkommen. Lene Smidstrup var inviteret til at holde åbningstalen, og hun kom ind på de mange tiltag Ældrerådet gør for at forbedre de ældres forhold. Herefter kom arrangementets tovholder Pia Fiehn med praktiske oplysninger om dagens forløb.

Der blev serveret en to retters middag fra Cafe Fiehn bestående af tunmousse med rejer efterfulgt af nakkefilet med flødekartofler og salat. Under middagen spillede Henrik Klitgaard hyggemusik.

Efter forretten sang Seniorkoret Frederikshavn en række sange blandt andre ”En Sindal Sang”. Undervejs var der amerikansk lotteri med 90 gevinster sponsoreret af områdets erhvervsliv.

Dagen blev afsluttet med kaffe og kringlekage, udlevering af de mange gevinster, og Seniorkoret Frederikshavn sang for til fællessangen ”Skuld gammel venskab rejn forgo”.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...