Serie 3 hold 1 har på hjemmebane spillet mod Tårs 2.

Resultatet blev et meget stort nederlag på 2-6.

Poul H. Pedersen (7,85) var rigtig i sit es. Med hård hånd styrede han således begivenhederne fra start til slut. Den gode indsats gav derfor sluttelig en yderst komfortabel sejr.

Desværre blev det skønne spildte kræfter, idet Poul Erik Thomsen (4,04), Kurt Toft (2,97) og Egon Jørgensen (4,63) ikke kendte deres besøgelsestid. Efter en flad indsats blev det således til lutter klare nederlag.

2-mands hold 2 har på udebane spillet mod Tårs 1.

Resultatet blev uafgjort 2-2.

Bo Engmann (18,50) blev presset gennem det meste af dysten. Derfor var han rigtig på dupperne. Med spil af virkelig høj kvalitet jagtede han kegler i en sådan hast at dommeren næsten fik splinter i fingrene. Den eminente indsats blev da også på bedste vis omsat til en tårnhøj sejr.

Casper B. Caspersen (7,08) havde ikke det kendte flow over spillet. Efter en meget ringe indsats, måtte han sluttelig indkassere et noget unødvendigt nederlag.

- Når flaget er hejst er der aktivitet i klubben, så har du bare lyst til at dyrke fællesskabet og dermed det sociale i klubben, så kig op i vores flotte lokaler over Superbrugsen i Nørregade. Er du gangbesværet eller bare ked af trapperne, så tag en gratis tur med vores ”liftbus”. Vi er altid klar med en kop kaffe og en god snak om billard, lyder det i øvrigt fra klubben.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...