SINDAL: Bo Engmann, Sindal BK havde oprindeligt sikret hjemmebane i landsfinalen i individuel fri carambole klasse C, men på grund af stramme afviklingsregler blev finalen afviklet med BKB83, Brønderslev som arrangør.

Sindal spilleren indledte uden på nogen måde at have føling med spillet. Fem ruder henne i dysten var han således stadig ikke kommet på tavlen. Af nød måtte han derfor konsekvent skifte over til en meget defensiv taktik. Her havde han det fornødne held til at slå modstanderens spil i stykker, Stille og roligt kunne han nu mindske afstanden. Kønt var det bestemt ikke, men endelig fik han fornyet kontakt. Han fortsatte med samme devise, Selv om det holdt hårdt kunne han sluttelig hive en arbejdssejr i land.

I puljefinalen var der spænding fra start til slut. Begge kamphaner bed således godt fra sig. Der var konstant skiftende små føringer, uden det på nogen måde bragte en afklaring til syne.

I den afgørende fase fik han en for offensiv tilgang til spillet. Det kom desværre til at koste på bundlinjen. Med det smalle nederlag, blev han således henvist til andenpladsen og dermed sølvmedalje. Bo Engmann fik

Efter præmieoverrækkelsen udtalte den medrejsende ”juhu pige”: - Sølv er da også en flot farve og den passer til dit hår.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...