Indsættelsesgudstjeneste i Lendum Kirke den 1. november

LENDUM: Torsdag den 1. november klokken 17.00 i Lendum Kirke indsættes Eva Aarestrup Christophersen som sognepræst for de fem kirker i Tolne, Mosbjerg, Lendum, Hørmested og Ugilt Sogne.

Eva Aarestrup Christophersen er en erfaren præst, der har teologisk embedseksamen fra Aarhus Universitet i 2004 og efterfølgende har virket som præstevikar i kortere eller længere perioder i flere forskellige sogne primært i Vendsyssel.

Eva Aarestrup Christophersen begyndte som vikar i Abildgård Kirke i Frederikshavn i 2005, og herefter har hun blandt andet været vikar i Hals, Løkken, Biersted, Asaa-Melholt, Brønderslev, Bistrup, Horne og Asdal.

Eva Aarestrup Christophersen slutter nu ringen med vikariater dér, hvor hun begyndte nemlig i Abildgård Kirke. Her er hun for tiden konstitueret sognepræst. Eva Aarestrup Christophersen har også været præst i Den Norske Kirke i det nordligste Norge ved Bodø og Harstad i mere end 2 år.

Indtil nu har Eva Aarestrup Christophersen foretrukket vikariater, for det har givet hende tid til at dyrke hendes store fritidsinteresser som rejseleder til Grønland, ridning og som aktiv kajakroer.

Nu glæder hun sig til at sætte sit præg på det nye Storpastorat sammen med sognepræst Lise Munk Petersen, som hun kender fra tidligere.

Eva Aarestrup Christophersen er 52 år, ugift, født i Vodskov og bor i Elling, men snart flytter hun til Præstegården i Lendum, der bliver hendes fremtidige bolig.

Efter gudstjenesten er der samvær i kirken, hvor der serveres en sandwich og et glas vin.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...