SINDAL: For fjerde gang var der indbudt til sommerfest på Vendelbocentret i Sindal.

Sommerfesten som ligger sidst i maj, er blevet en tradition for beboerne på Vendelbocentret og Dagcentrets brugere, samt deres pårørende.

Ikke vejr til solbriller

I år var vejret ikke til solbriller og spisning udendørs, som det eller har været tradition for de tidligere år, så festen startede indendørs klokken 11.00. Pølser og hotdog måtte derfor hentes ved pølsevognen, der var parkeret udenfor.

Mens Børge og Jørgen underholdt på harmonika, med melodier alle kunne synge med på, nød gæsterne både de ristede og de røde pølser indendørs, hvor en af centrets ældste beboere Agnes Johanne Westmark, der fylder 100 år 2. juli, udtalte, at man aldrig bliver for gammel til en hotdog.

Det hele er arrangeret af Vendelbocentrets Venner, der oplyser, at det er en fest for hele Sindal og omegn, og betales af overskuddet fra centrets bankospil.

Vendelbocentret i Sindal er et sted med mange aktiviteter for beboerne, hvor Centermedarbejderne og de mange frivillige giver beboerne oplevelser i dagligdagen. - Uden dem ville det ikke kunne lade sig gøre, fortalte afdelingsleder Mette Bang, der også udtrykte sin dybe taknemmelighed for alle de frivilliges store arbejde.

Efter at beboerne og gæsterne havde nydt pølserne, blev der sunget fællessange, og der var softice og kaffe til dessert.

Næste arrangement er hele byens store Musikfestival fra den 11. til 13. juni, hvor der er musik i teltet på Vendelbogade i tre dage.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...