Sponsoraftale med mulighed for forlængelse i hus

SINDAL: Sparekassen Vendsyssel i Sindal og Sindal Idrætsforening melder nu ud ud, at en ny sponsoraftale er i hus. Aftalen sikrer sparekassens involvering som hovedsponsor for Sindal Idrætsforening for resten af 2019 med mulighed for forlængelse.

Aftalen indgik Jens Ole Jørgensen, sekretær i Sindal Idrætsforenings hovedbestyrelse, og Mads Nielsen, afdelingsdirektør i Sparekassen Vendsyssel, Sindal i juni 2019, og begge parter ser frem til samarbejdet.

Sponsoratet omfatter støtte til aktiviteter i idrætsforeningens underafdelinger: Fodbold, Håndbold, Floorball, Volleyball, Gymnastik og Fun. Det er også en del af aftalen, at idrætsforeningen

promoverer sparekassen i foreningens klubblad, i Sindal Hallerne og på Sindal Stadion.

- Der er mange, som kommer til os og spørger til sponsorater, og vi er faktisk med på det meste. Dette er dog et af de større sponsorater, for vi vil rigtigt gerne være med til at støtte lokalsamfundene, og da Sindal Idrætsforening dækker over rigtigt mange aktive mennesker, så har vi sagt, at det vil vi rigtigt gerne være med til, siger Mads Nielsen.

Også hos Sindal Idrætsforening er der tilfredshed med aftalen.

- Det er en win-win situation både for os og for Sparekassen Vendsyssel, og vi synes det er dejligt med en lokal hovedsponsor frem for en virksomhed, der ikke er lokalt forankret, siger Jens Ole Jørgensen.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...