SIF´s Venners starter med salg af årets julekalender

Sindalboerne er så småt ved at forberede julen 2018. Juleforberedelserne indbefatter for manges vedkommende også anskaffelse af julekalendere.

Her kan SIF´s Venner være behjælpelig, idet "Vennernes" julekalender er klar. Den sælges fra 1. november 2018. Mange frivillige har sagt ja til at hjælpe med salget og er klar til at trave en tur i Sindals gader.

Foreningen beder om, at Sindalboerne tager godt imod sælgerne ved at købe julekalenderen. Find derfor allerede nu en tyvekrone pr. kalender, du ønsker at købe. Det er nemlig ikke alle sælgere, der kan modtage betaling via MobilePay.

Overskuddet fra salget går til støtte til børn og unge i Sindal Idrætsforening, f.eks. når de deltager i sportsstævner eller trænings cupper, som Tornby Cup og Bording Cup. SIF´s Venners støtte går til hjælp til børnenes egenbetaling for deltagelsen. Foreningen forventes at yde ca. kr. 50.000,00 i støtte til idrætsarbejdet i Sindal Idrætsforening i 2018. Nogle af disse penge stammer fra salg af årets julekalender.

Prisen for julekalenderen er uændret kr. 20,00 pr. stk. Forretninger og erhverv i Sindal og omegn har velvilligt sponsoreret gevinster til en samlet værdi af kr. 5.600.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...