De fem Kirker vært for aftensangen ved Lendum Kirke

LENDUM: Sidste onsdag blev den første af i alt fire aftensange arrangeret af De fem Kirker afholdt i Lunden ved Lendum Kirke. Det er menighedsrådene, der også denne sommer holder de populære aftensange på skift i kirkerne. I år har præsterne valgt seks bibelske kvinder og deres historier som tema for aftensangen med musik og tid til eftertanke.

Lunden, med det skyggefulde egetræ, dannede en perfekt ramme for denne første aftensang, hvor sognepræst Eva Aarestrup Christophersen havde valgt Jesus mor, Maria, som aftenens bibelske kvinde. Der blev læst historier fra Johannes Møllehaves bog ”Det ender godt”, der handler om livet, døden, sorgen og håbet. Og i relation til Michelangelos skulptur med Maria, der holder sin døde søn Jesus i favnen, læste Eva Christophersen H.C. Andersens fortællingen om ”Det døende barn”. Indimellem fortællingerne var der sang og tid til eftertanke.

Efter andagten var der hyggeligt samvær og menighedsrådet serverede kaffe og småkager.

Næste aftensang er onsdag den 24. juli klokken 19.00 i Ugilt Kirke, hvor der efterfølgende er rundvisning på kirkegården. Onsdag den 31. juli klokken 19.00 er aftensangen i Hørmested Kirke, og den sidste aftensang er i Tolne Kirke onsdag den 7. august ligeledes klokken 19.00. Alle gange afsluttes der med kaffe og lidt godt til ganen.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...