MOSBJERG: Lørdag den 15. juni er der igen Børnefestival i Mosbjerg. Det er efterhånden blevet en fast tradition, at Støtteforeningen for Vendsyssel Friskole og Børnehus, Vendsyssel Friskole, Vendsyssel Børnehus, Tolne-Mosbjerg Menighedsråd, Borgerforeningen, Dagli’Brugsen i Mosbjerg, Måstrup Rytterlaug, Tolne-Mosbjerg Idrætsforening, Tolne-Mosbjerg Ungdom og Madklubben for Rigtige Mænd går sammen om at arrangerere Mosbjerg Børnefestival på området ved Friskolen.

Da der hvert år er populære navne på programmet, tiltrækker Børnefestivalen normalt i omegnen af 600 besøgende. I år et top-navnet Mille (Liendgaard) fra Risskov, der sidste år vandt børnenes Melodi Grand Prix, MGP, med sangen ”Til næste år”. En sang som hun selv har skrevet. Og måske er de besøgende børn så heldige, at de får en Selfie med Mille efter koncerten.

Foruden Mille er der masser af anden underholdning og aktiviteter på Pladsen 1. Der er stort Fysikshow med de dygtige kemikere fra Aarhus Universitet. Urth’s Trylleri, Skolelederens store børnekor, Dittes Dyr, Kreativt værksted, Mikkel K, Hoppeborg, Super Jumper og Måstrup Rytterlaug med ponyridning og meget, meget mere.

Madklubben for Rigtige Mænd opstiller et stort madtelt, hvor de griller pølser og sælger andre lækkerier. Der kan også købes kaffe, kage, popcorn og slush ice på pladsen samt i Menighedsrådets kaffetelt.

Til denne festlige hyggedag for hele familien med de mange forskellige aktiviteter er der en beskeden billetpris. Når den er betalt, er alle aktiviteter gratis ligesom, der er gratis parkering.

Dagli’ Brugsen har yderligere oplysninger, og billetter kan købes i forsalg og på selve dagen. Hele overskuddet går til aktiviteter til børnene i Vendsyssel Friskole og Børnehuset.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...