Flere hundrede lagde vejen forbi Aktivhuset

SINDAL: Igen i år var der stor opbakning til Solgårdens årlige efterårsmarked, der blev afviklet i søndags. Flere hundrede lagde vejen forbi Aktivhuset på Markedsgade i Sindal, hvor det bugnede med alskens ting og sager fra de 15 meget forskellige kræmmerboder.

Der var håndmalede sten, brugsting i træ, smykker, tøj, tørklæder, syede og hæklede ting, forskellige jule- og grandekorationer, julekort og meget andet. Der var også amerikansk lotteri med mange præmier, der var sponsoreret af udstillerne.

Cafeen bød på stort kaffebord med hjemmelavede boller og 15 forskellige slags kager, og mens gæsterne hyggede sig med kaffen og så på udvalget i boderne, kunne de nyde den levende musik fra Børge Kallehauge og Jørgen Sørensen.

- Det er dejligt, at der stadig er stor opbakning til foreningen Solgården. Vi har nu mere end 100 medlemmer, som deltager i de mange aktiviteter, vi har ugen igennem. Der sker nemlig noget her i huset på Markedsgade hver eneste dag fra mandag til fredag, og der er altid stor tilslutning. Vi har lige udgivet Solgårdens nye program, der gælder til og med marts 2020, og programmet kan hentes her eller på biblioteket, fortæller formanden Ragna Eriksen.

Foreningen Solgården er et tilbud til alle voksne i Hjørring Kommune og til kommunens frivillige organisationer. Det er stedet, hvor mennesker mødes til kreative, fysiske og sociale aktiviteter. Næste større arrangement er tirsdag den 3. december til ”Gå dig glad”, hvor deltagerne skal ud og nyde naturen omkring Sindal med efterfølgende hyggeligt samvær med gløgg, kaffe og æbleskiver i Aktivhuset.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...