Hallen i Astrup fyldt godt op med kunst og mennesker

ASTRUP: Igen i år arrangerede Astrup-Sønderskov Idrætsforening en stor sommerfest med kunstmesse ved og i hallen. Sommerfesten var tilrettelagt i samarbejde med Skolekredsudvalget fra Astrup-Sønderskov Friskole.

- Grundet de sidste års succes har vi igen i år en stor kunstmesse i hallen, og igen er hele hallen fyldt op med udstillere, der viser deres arbejder. Der er malerier, keramik, glaskunst, træskærerarbejder, unika produkter i strik og meget andet, fortæller en begejstret Julie Leerskov, der er initiativtageren til kunstmessen og medlem af Skolekredsudvalget.

Foruden det store arbejde med at koordinere kunstmessen står Skolekredsen også for mange af de udendørs aktiviteter, mens idrætsforeningen har alt det, der omfatter mad og drikke.

Rideklubben var tilstede og tilbød børnene rideture rundt på idrætspladsen. Astrup Kirke med menighedsråd og præster fortalte om konfirmationsforberedelse og kirkens ungdomsarbejde. Veteranklubben udstillede gamle biler, og der var også et stort bagagerumsmarked. Foruden kunstudstillingen i hallen var der som noget nyt i år modeshow med Astrup-pigerne Karina Hornbjerg og Sanne Pedersen, der i ugens løb havde fået en make-over af "Hos Louise i Astrup, fod og hudpleje", "Zand i Lønstrup, modetøj" og "Frisør Gården i Astrup". Pigerne viste en stor del af efterårets kollektion fra "Zand i Lønstrup"

På idrætspladsen var der mange andre aktiviteter som børnedyrskue, hoppeborg og en stor tombola samt "Fald-i-vandet-bassin", hvor publikum kunne skyde sin lærer eller træner i vandet.

Lørdag aften var der inviteret til familiefest med spisning og dans. Her deltog 100 i festlighederne, og årets ASIF’er blev kåret. Valget faldt på Tina Svanholm Levorsen for hendes utrolige engagement og indsats i idrætsforeningen.

- Udover sit daglige virke i idrætsforeningen er Tina altid villig til at yde en ekstra indsats, og hun fortjener virkelig hæderen som "Årets ASIF’er", fortæller næstformand i ASIF Kai Jensen.

Overskuddet fra alle de forskellige aktiviteter under sommerfesten går til Idrætsforeningen og Friskolen.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...