Onsdag den 3. juli fra klokken 17 - 21 afvikler Astrup Kroket Klub et stort Kroket Mix Stævne med omkring 120 deltagere fra hele Vendsyssel. Stævnet afvikles på banerne ved Astrup-Sønderskov Hallen.

- Selvom vi er en lille klub med ganske få medlemmer, har vi sagt ja til at afvikle dette store mix stævne. Det kræver godt nok mange ressourcer og frivillig arbejdskraft at tilrettelægge så stort et stævne. Vi glæder os, og håber, at rigtig mange fra hele omegnen vil komme og overvære stævnet på næste onsdag, fortæller kroketklubbens kontaktperson Elin Hansen.

Stævnet åbner klokken 17 med velkomst og fordeling af banerne. Der spilles på 30 baner, hvor hvert 4-mands hold spiller 3 spil. Klokken 18.30 er der pause, hvor den medbragte mad spises. Der kan købes forskellige drikke i hallens cafeteria, hvor der også serveres gratis kaffe og kage. Fra klokken 19 - 21 spilles der igen, og der afsluttes med præmieoverrækkelse.

Alle er velkommen til at overvære stævnet, og måske får nogen lyst til at aftale tid til en prøvetime.

- Jeg håber, at mange vil tage imod tilbuddet til at prøve kroketspillet. Det er slet ikke et havespil, som mange tror. Kroket er en populær sport på konkurrenceniveau. Spillet er især populær i de engelsktalende lande, men også i Danmark er kroket ved at blive udbredt som en anerkendt sport, siger Elin Hansen.

Astrup Kroket Klub træner hver tirsdag aften fra klokken 18.15 til 21 samt fredag eftermiddage fra klokken 13 - 17. Al træning og konkurrencespil foregår på banerne ved Astrup-Sønderskov Hallen. Kroketklubben er en afdeling under Astrup-Sønderskov Idrætsforening, og et medlemskab af kroketklubben er samtidig et medlemskab af idrætsforeningen. De garvede spillere, Elin Hansen, Hans Hansen, Jørn Andersen og Henrik Osmundsen er klar med råd og vejledning til nye spillere.

- Kroket er et spil for hjernen. Der skal hele tiden tænkes taktisk, det er som at spille skak, og samtidig får man god motion, fortæller Hans Hansen.

Alle er velkommen til træningsdagene, hvor der er lejlighed til at prøve kræfter med kroketspillet.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...