Hekse, genfærd, zombies og andre af mørkets magter var sluppet løs

MOSBJERG: Forleden - i dis, regn og tåge - blev den amerikanske udgave af Allehelgensaften fejret i Mosbjerg, hvor hekse, genfærd, zombies og andre af mørkets magter var sluppet løs i Præstegårdsplantagen, og skeletterne væltede ud af skabene i Sognegården. Det var godt nok uhyggeligt!

Det blev ikke mindre uhyggeligt, da Jens Munk Petersen indledte med historien om Christian 4., der lå i fejde med Kejser Rudolf og De Sorte Riddere. Inden de mange børn blev sendt afsted for at redde Christian 4. fra mørkets magter, blev de styrket med blodsaft og afhuggede fingre. Herefter blev børn og voksne sendt ud på løb i plantagen, hvor de syv steder mødte skræmmende væsner, der stillede dem vanskelige opgaver.

Det er Menighedsrådet med hjælp fra Tolne-Mosbjerg-Ungdom, der arrangerer denne uhyggelige, hyggelige aften, hvor byens børn skal ud i den mørke plantage og jage de overnaturlige væsner væk, så freden igen kan sænke sig over Mosbjerg.

Efter det anstrengende løb, var der spisning i Sognegården, hvor der blev serveret stuvet hjernemasse med farseret flagermus, ormegryde, uglegylp og babyfingre. Under middagen læste Jens Munk Petersen afslutningen på den forfærdelige historie om De Sorte Riddere.

Heldigvis endte det hele godt i Mosbjerg Kirke, hvor sognepræst Lise Munk Petersen fortalte, hvordan det gode altid jager de onde kræfter væk.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...