TRIVSEL: Børnehuset Myretuen inviterede inden for til babymassage

Torsdag formiddag fik Myretuen besøg af seks mødre med deres små babyer. Der var inviteret til babymassage, under kyndig vejledning af Maybritt Swennsson, indehaver af Klinik Mayse i Hjørring.

Der blev undervist i forskellige massageteknikker, som har til hensigt at indgyde ro, skabe nærvær mellem mor og barn samt at stimulere sanserne. Det var helt tydeligt, at babyerne nød det, da de kom i gang. Maybritt var god til at vise teknikkerne på de små, og guide mødrene i øvelserne enkeltvis når de var i tvivl. Der blev også vist akupunkturøvelser i forhold til bedre nattesøvn og til ømme mavser.

- Det er altid dejligt at kunne invitere nye mødre ind i vores rammer, til sådan et arrangement. Vi får mulighed for at følge med i hvad der sker i nærområdet, og at fremvise vores dejlige institution. Det er så meget oppe i medierne med trivsel og normering, og der ligger vi heldigvis ganske lunt i svinget i forhold til varme hænder omkring børnene. Og dét kan vi jo godt lide at fortælle de nye forældre, siger en af arrangørerne med et smil på læben.

Efter en lille time var de små godt trætte, så der blev sat hjemmebag, the og kaffe frem, og så kunne der sludres - snakken gik om alt fra søvnmønster, værdier ved valg af institution, nysgerrige babyer, putteritualer og hvad der ellers hører sig til når man har en lille ny.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...