Sparekassen Vendsyssels Fond giver hjælp til musikfestival i Sindal

SINDAL: På et repræsentantskabsmøde i Sparekassen Vendsyssel blev det i 2017 besluttet at oprette en fond, der har til formål at donere penge til almennyttige og velgørende formål. Der blev i den forbindelse overført 25 millioner kroner til den nystiftede fond, kaldet Sparekassen Vendsyssels Fond.

Da beløbet er investeret i garantbeviser, kan Fonden først donere penge, når der er udbetalt garantrente. Det skete forleden, hvor Vendelbocentrets Venner modtog en donation på 10.000 kroner til hjælp til afvikling af den store Musikfestival, der finder sted i dagene 11., 12. og 13. juni i det 540 kvadratmeter store telt på området ved Vendelbocentret på Vendelbogade i Sindal.

- Fonden har fundet, at den store musikfestival, som Vendelbocentrets Venner hvert år arrangerer til glæde for hundredvis af ældre fra hele lokalområdet samt byens borgere, falder ind under fondens vedtægter om hjælp til almennyttige og velgørende formål. Det er derfor en glæde at kunne hjælpe Vennerne med en økonomisk håndsrækning på 10.000 kroner, og Sparekassen her i Sindal har yderligere doneret 3.500 kroner til formålet, fortæller kunderådgiver Thomas Holm Christensen.

Det er i år 11. gang, at der holdes Musikfestival i Sindal over tre dage, hvor skiftende kunstnere underholder dagen igennem. Årets store program omfatter kunstnere, der har spillet til Musikfestivalen tidligere, og som publikum har ønsket et gensyn med. Det er blandt andre Ole Gas, Kisser og Søren, Lotte Riisholt og Bo Young. Da Vendelbocentrets Venner ønsker, at der hvert år også skal være fornyelse, har de til årets musikfest endvidere engageret Klaus Strand-Holm fra Klaus & Servants og hans hustru Karin samt The Firebirds, Midt I Ugen og Thopper.

Musikfestivalen åbnes af borgmester Arne Boelt tirsdag den 11. juni klokken 10.00, og herefter går det slag i slag med musik fra 10 til 14 alle tre dage. Foruden de nævnte kunstnere er der også lokalt islæt med Sindal Harmonikaklub, Jørgen og Co., De Sangglade samt Skagen Viseklubs Mandskor.

I teltet er der en café med mad, øl, vand, vin og kaffe, så gæsterne kan få lidt at spise og drikke, mens de nyder det alsidige musikprogram.

Vendelbocentrets Venner fortæller, at musikfestivalen ikke kun er for Vendelbocentrets beboere, men en festival for hele byen og omegnen. Alle er meget velkommen.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...