Business

Det bliver mere og mere populært at udvide sin plads med et depotrum, og det er der mange grunde til.

Virksomhed

Boxit

Telefon

86 36 37 00

E-mail

aarhus@boxit.dk

Webside

https://www.boxit.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 26. maj

3 situationer hvor det kan være en god idé at leje et depotrum

Her har vi samlet 3 situationer, hvor det kan være en god idé at leje et depotrum - i hvert fald for en tid.

1. Du flytter i en mindre bolig og har ikke plads til alle dine møbler

Hvis du eksempelvis skal flytte sammen med din kæreste, skal flytte i en mindre studiebolig, skal på plejehjem eller generelt skal flytte et sted hen, hvor der ikke er plads til alle dine møbler, kan det være fornuftigt at benytte et opbevaringsrum. Her kan tingene stå, indtil du igen får plads til dem, frem for at du smider dem ud eller sælger dem, og så er nødt til at købe nyt, når du flytter til noget større igen.

2. Du vil gerne gemme legetøj og babytøj, til når du engang får børnebørn

Måske har du været ved at rydde op i gemmerne derhjemme, og har fundet dine børns gamle legetøj og babytøj frem, og måske vil du gerne gemme det, til dine børn får deres egne børn. Kunne det ikke være sjovt, hvis dine børnebørn kommer til at lege med det legetøj, som dine børn legede med? Legesager og tøj kan dog fylde en del, så overvej et depotrum, hvor det kan stå, indtil der er brug for det.

3. Du skal udenlands for en længere periode

Sommetider sker det, at man af den ene eller anden grund skal udenlands for en længere periode, og hvis man ved, at man kommer hjem til Danmark igen, er det næsten en skam at smide alle møbler og ting ud, eller at sælge dem. Her er opbevaring af tingene også en god løsning.

BOXITs depotrum i Hjørring er ideel til opbevaring af møbler med mere i byen og omegn, så tjek det ud, hvis du står i en af ovenstående situationer.