Business

Konfirmationstiden nærmer sig, og forberedelserne skal til at gå i gang. Jo bedre tid man er ude i, jo større chance er der for, at festen bliver, som man ønsker.

Virksomhed

Georg Jensen Damask

Telefon

75522700

E-mail

gjd@damask.dk

Webside

https://www.damask.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 26. februar

Begynd forberedelserne til årets konfirmationer

Konfirmationen er en vigtig dag for konfirmanden, og der er mange ting, man skal huske. Derfor er der her en guide til, hvordan du bedst muligt forbereder dig til den store dag.

Lokation

En af din ting, som mange måske allerede har på plads, og som er meget essentielt, er lokationen for selve festen., da den er altafgørende for, hvordan festen skal løbe af stablen.

Det er en god ide, at man skynder sig at booke et sted, hvis festen skal holdes ude i byen, for der er rift om datoerne, og der er mange der måske ønsker det samme sted. Sindal kro er eksempelvis et godt og populært sted at afholde sine festligheder, da der her både er god mad, gode lokaler og mulighed for at være ude, hvis vejret er godt.

I Sindal kan man også vælge at benytte sig af nogle af de festlokaler, der eksempelvis findes i Ugilt eller Lendums. Fordelen ved disse forsamlingshuse er, at man selv kan stå for maden.

Derudover kan man også vælge, at festen bliver holdt i hjemmet. Her sparer man en del omkostninger, som kan bruges på sjovere ting. Det kræver selvfølgelig, at man har pladsen, og at man kan have mange mennesker på en gang. Her er det tilmed endnu nemmere at få lavet mad. Der er nemlig både mulighed for, at man kan lave det meste af maden selv, men man kan også få hjælp gennem en kok udefra eller catering.

Udsmykning

Det er en god ide, at man allerede gør sig nogen ideer om udsmykningen. På den kan man allerede nu begynde at handle småting ind såsom blandt andet service. Hvis man ved, at man kan bruge tingene efterfølgende, kan man godt investere lidt. Her er eksempelvis en dug fra Georg Jensen Damask smuk til selve arrangementet, men den er også tidløs og kan bruges efterfølgende.

Man skal også huske at gøre stilen op med sig selv. Der skal nemlig gerne være en sammenhæng mellem ens lokation, ens mad og ens udsmykning af lokaler. Med billeder har man mulighed for at gøre dagen meget personlig, og så vil man også sørge for, at konfirmanden kommer i centrum på dagen.

Der er mange ting, man selv kan lave, som giver et personlig præg. For eksempel er bordkort nemt at lave, og man kan finde en masse af inspiration på nettet. Det er dog en god ide, at man allerede nu forbereder lidt, så man slipper for, at der kommer stress på op til konfirmationen.

Tøj

En af de sværeste ting som konfirmand er at finde det helt rigtige tøj. Allerede nu er mange forskellige konfirmationstrends at finde rundt omkring, som dog kun bliver lavet i mindre omfang. Det er derfor en god ide, at man allerede nu finder frem til dette. Så slipper man for at stå og være stresset op til dagen.

Blå mandag kræver for mange også, at man har noget nyt tøj på. Man kan allerede nu begynde at undersøge muligheder, så man eventuelt kan spare op eller ønske sig tøjet. For pigerne er der også mange, der vil have nyt makeup, et nyt krøllejern, nye smykker og andre accessories, som passer til kjolen.