Business

Er du vild med at strikke og hækle? Så ved du garanteret allerede, hvor vigtigt godt garn er for det endelige resultat.

Virksomhed

Rito

Adresse

Gyrovej 1, 7800 Skive

Telefon

+45 71 99 98 44

E-mail

info@rito.dk

Webside

https://rito.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 13. juni

Gå aldrig på kompromis med kvaliteten

Hvis du strikker med garn i god kvalitet, vil det, du skaber, både blive langt flottere, lækrere at røre ved, og det vil ikke mindst have en længere holdbarhed. Selve strikke-processen bliver også bedre med kvalitetsgarn, da det er nemmere at arbejde med. Det kan dog være svært at finde ud af, hvor man finder det gode garn, da der er et hav af forskellige garnproducenter, hvilket gør, at det kan føles som et gedemarked.

Derfor vil det nok glæde dig at lære Drops Garn at kende. Her får du nemlig garn, der sikrer dig gode resultater, hvad end du hækler et tæppe eller strikker et par strømper. Læs mere om Drops garn her og gå på jagt i det store sortiment.

Garn til hvad som helst

Garn kan fremstilles i mange forskellige materialer. Der findes både garn i naturmaterialer som uld, hør og silke, men også garn i materialer som polyamid og viskose. Hvert materiale har forskellige egenskaber, som egner sig til vidt forskellige ting. Derfor kommer valget af garn fuldstændig an på, hvad du vil lave.

Det meste af Drops garn er lavet på enten 100% naturmaterialer eller blandinger, hvor der indgår både natur- og kunstmaterialer. I den brede vifte af garntyper finder du blandt andet følgende:

- Garn i 100% uld, alpaka eller bomuld

- Garnblanding af alpaka og silke

- Garnblanding af mohair og silke

- Garnblanding af hør og bomuld

- Mange flere garntyper

Selvfølgelig spiller garnets farve også en stor rolle, når man vil strikke. Derfor er det rart at kunne vælge imellem en masse farver, så det æstetiske udtryk bliver som ønsket. Drops fremstiller hver garntype i en masse forskellige farver, så du frit kan vælge, hvad der passer til netop dit projekt.